Dilluns, 6 de desembre de 2021 - Edició 1229
La República

Elisenda Alamany titlla a ERC i JxCat de deshonestos i contradictoris

Elisenda Alamany, la portaveu del grup parlamentari de Catalunya en Comú, assegura que els grups independentistes fan “declaracions contradictòries” i demana que “s’aclarin” i expliquin què faran a partir d’ara. […]

Redacció
Redacció 12/09/2018
Primer pla de la portaveu de Catalunya en Comú-Podem, Elisenda Alemany

Elisenda Alamany, la portaveu del grup parlamentari de Catalunya en Comú, assegura que els grups independentistes fan “declaracions contradictòries” i demana que “s’aclarin” i expliquin què faran a partir d’ara.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Alamany insisteix que la seva formació no ha renunciat “mai” a “la possibilitat d’un referèndum acordat” i troba que hi ha consens amb el partit de Podem. Primer, però, “és necessari que hi hagi consens a Catalunya”. De fet, reconeix que “el futur passa per un referèdum acordat”.

La portaveu reconeix que cada 11 de setmebre queda “impressionada” per la mobilització però que “s’han de saber llegir les majories” referint-se que a la manifestació de la Diada hi havia molta gent mobilitzada “en contra de la repressió” i, assegura, no per la via unilateral.

El relleu de Domènech

La companya de Xavier Domènech, que va anunciar que abandonava la política la setmana passada, explica que la decisió de Domènech es deu a l'”esgotament” que patia per la vida política. Però afageix “que el Xavi marxi no suposa la mort dels seus valors”.

Elisenda Alamany reafirma que Jèssica Albiach és un dels noms plantejats per la formació però que “serà l’executiva del partit” qui decideixi. Respecte la possibilitat que entomi ella mateixa el relleu, Alamany ha assegurat “Ser la portaveu ja és una responsabilitat i no em plantejo agafar-ne una altra”.