Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

El PSOE dona per descomptat que la Generalitat acatarà la sentència submisament

|

- Publicitat -

El portaveu de l’Executiva del PSOE, Felipe Sicilia, ha assegurat aquest dimecres que la seva formació “confia” que la Generalitat “compleixi la sentència” del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que imposa un 25% de classes en castellà a l’escola. Segons Sicilia, com en qualsevol altra sentència, “tots estem obligats a respectar i acatar” la decisió. Així doncs, una vegada més, el grup socialista dona per fet que els catalans abaixaran el cap i obeiran sense replicar.

Publicitat

Ha recordat que la Generalitat disposarà d’un termini per donar compliment al mandat, i ha afirmat que el líder del PP, Pablo Casado, “s’està avançant molt al que pugui passar” quan demana un 155 lingüístic perquè l’Estat intervingui i obligui el Govern a complir la resolució.

“Deixem com a mínim el temps que la sentència pugui donar perquè la Generalitat compleixi”, ha dit en una roda de premsa a Ferraz on ha apuntat que en tot cas “el PSOE espera que es pugui desenvolupar la LOMLOE, que el que fa és garantir el coneixement del castellà i del català a Catalunya”.

Et pot interessar  Sánchez evita desmentir Junqueras sobre l'amnistia i diu que serà "coherent" amb el que ha fet fins ara
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió