Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El PSC s’alinea amb el discurs d’odi de Ciudadanos i també critica el discurs de Borràs en l’acte sobre la Segona Guerra Mundial

|

- Publicitat -

El portaveu adjunt de PSC al Parlament, Raúl Moreno, ha criticat que la presidenta de la cambra catalana, Laura Borràs, hagi parlat dels presos de l’1-O en l’acte de commemoració del 76è aniversari de la fi de la Segona Guerra Mundial. En una piulada a Twitter, Moreno ha titllat “d’indecent, irrespectuós i obscè” que Borràs hagi comparat “els presos polítics de la Segona Guerra Mundial amb la situació de Catalunya; més encara quan en l’acte t’estan escoltant dos testimonis directes de la guerra”. “Avui la presidenta del Parlament torna a no representar-nos a tots”, ha carregat Moreno.

Durant l’acte commemoratiu, Borràs ha lamentat que al segle XXI hi hagi “presos polítics i exiliats” i ha demanat prioritzar la “força de la raó, la democràcia i el pacifisme”. Ha fet una crida a construir un futur basat en el “respecte, la tolerància, els valors democràtics i el civisme” i “sense presos, exiliats, represaliats i conflictes bèl·lics”.

Publicitat

Abans que Moreno, també Cs ha criticat el discurs de Borràs per haver parlat dels presos i l’ha qualificat “d’indecència moral”.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut