Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El PSC fa gala del seu estil roí a l’oposició i li pregunta a Aragonès si podrà continuar quatre anys amb la “fricció” al Govern

|

- Publicitat -

La portaveu del PSC-Units, Alícia Romero, ha emplaçat el president del Govern, Pere Aragonès, a decidir si pot continuar governant quatre anys amb la “fricció” entre ERC i JxCat o si hi ha “opcions millors”.

Romero ha insistit que el debat a la totalitat dels pressupostos ha evidenciat que la majoria de la investidura està “trencada” i també ho està la relació entre socis, amb el punt “àlgid” del discurs de Joan Canadell (Junts) que va provocar que consellers republicans marxessin de l’hemicicle. No obstant això, els pressupostos van prosperar, fet que devia molestar a la socialista.

Publicitat

Per tot plegat, creu que la legislatura no té gaire recorregut. D’altra banda, Romero ha criticat la “incoherència” dels republicans per negociar amb el PSOE els PGE i no parlar amb els socialistes pels comptes al Parlament.

Certament, Alícia Romero ha fet aquestes declaracions, qui saps si amb la mosca sota el nas pel fet que ERC hagi decidit pactar amb comuns els pressupostos, i no amb els socialistes.

Amb un to exaltat, la portaveu de PSC-Units va criticar els comptes de Giró al Parlament. No obstant això, no recordava que fins poques hores abans de la notícia que els comuns retiraven l’esmena a la totalitat, el PSC havia “allargat la mà” per pactar els pressupostos.

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut