Edició 2125

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024
Edició 2125

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024

El PSC de Collboni donarà de baixa les persones vulnerables empadrones a seus d’ONG

El canvi en la política d'empadronament obliga les persones vulnerables a formalitzar el procés a través d'altres vies per accedir a serveis bàsics com ara la sanitat

|

- Publicitat -

L’Ajuntament de Barcelona, govern pel suposat progressista PSC de Jaume Collboni gràcies al suport dels comuns i del PP, presumptament està modificant la seva política d’empadronament, segons ha avançat el ‘Diari Ara‘, d’una manera que les persones més vulnerables en surten perjudicades. Tot i que oficialment el consistori nega aquest canvi en la política d’empadronament, les entitats socials i ONG de la ciutat han rebut diverses cartes per part del Registre General de l’Ajuntament de Barcelona informant-les que ja no poden empadronar ningú més a l’adreça de la seva seu social si no els ofereixen un llit per dormir. 

Per si això no fos prou, el ‘Diari Ara’ apunta que també es comunica a les entitats que les persones empadrones a les seves seus davant la falta d’un lloc on viure i dormir que seran donades de baixa. És a dir, que aquestes persones vulnerables hauran de formalitzar novament el procés a través d’altres canals per tal de continuar tenint accés a serveis bàsics com ara la sanitat. 

Et pot interessar  Aragonès treu pit de la seva proposta de finançament singular mentre rebutja la de Junts per "estrafolària"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut