Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

El PSC carrega contra la proposta d’Aragonès per l’Acord de Claredat: “Amb propostes divisives no ens hi trobaran”

La portaveu socialista deixa ben clar que el PSC no comparteix el debat que proposa Pere Aragonès

|

- Publicitat -

El PSC critica que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, reactivi l’Acord de Claredat, deixant ben clar que els socialistes no comparteixen el debat que proposa el cap de l’executiu català. La portaveu del PSC, Alícia Romero, ha apuntat poc després de la compareixença en què Aragonès ha anunciat els passos que seguirà per donar forma a l’Acord de Claredat, que el president hauria de dedicar “els esforços” a altres coses, tot titllant la proposta de “divisiva”. D’altra banda, el PSC ha tornat a insistir en la dimissió de la presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, ara que el TSJC ja ha fet pública la seva sentència, la qual encara no és ferma.

“S’hauria d’estar dedicant energies i esforços a altres coses, a fer política útil, amb propostes divisives no ens hi trobaran”, ha reblat Romero just després que el president anunciés la convocatòria d’una taula amb tots els partits el mes de juny per abordar el debat polític sobre un referèndum. Preguntada per si els socialistes hi seran, Romero ha dit que encara no els han convocat.

Publicitat

Durant la mateixa compareixença, portaveu socialista ha tornat a demanar que Laura Borràs s’aparti de la presidència del Parlament, un fet que tracten d’aconseguir també amb proposicions de llei, com la presentada durant la setmana passada amb què els socialistes volen incorporar mecanismes per destituir membres de la Mesa de la cambra.

Et pot interessar  Junts assistirà a la taula de partits que convocarà Aragonès el juny però critica que "fa tuf d'electoralisme"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut