Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Junts assistirà a la taula de partits que convocarà Aragonès el juny però critica que “fa tuf d’electoralisme”

El portaveu de Junts diu que la formació anirà "a totes les reunions que convoqui el president Aragonès" per tal d'exposar-li la seva proposta, que consisteix a "seguir el mandat de l'1 d'octubre"

|

- Publicitat -

Junts confirma que assistirà a la taula de partits que ha de servir per abordar l’Acord de Claredat, i que el matí d’aquest dimarts, 11 d’abril, ha anunciat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, com uns dels passos per tal de donar forma a l’Acord. La taula de partits, segons ha anunciat el president, està prevista per al mes de juny, després de les eleccions municipals. El portaveu de Junts, Josep Rius, ha confirmat que la seva formació, tot i que també ha aprofitat la compareixença per carregar de nou contra l’estratègia de l’executiu d’Aragonès, i reclamar una altra trobada amb les forces independentistes.

El portaveu de Junts creu que la convocatòria de la taula de partits sobre l’Acord de Claredat al juny és “una fugida endavant” d’Aragonès “després del fracàs de la taula de diàleg” amb el govern espanyol. “Fa tuf d’electoralisme”, ha conclòs Rius. Així i tot, defensa que siguin els partits independentistes els qui “aclareixin com s’ha de culminar la independència de Catalunya”.

Publicitat

En aquesta línia, ha confirmat l’assistència del seu grup a la taula, tot afegint que Junts anirà “a totes les reunions que convoqui el president Aragonès” per tal d’exposar-li la seva proposta, que consisteix a “seguir el mandat de l’1 d’octubre”. “El que queda només per fer és que es faci efectiva la república catalana”, ha dit Rius.

Et pot interessar  Gavín (Junts) demana el traspàs del servei ferroviari de l'Avant i Puente l'acusa de fer "demagògia"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut