Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El projecte “anticotxes” de Colau implica contractes milionaris d’assessors per les superilles

|

- Publicitat -

Gairebé un milió d’euros per continuar posant bastons a les rodes dels cotxes que circulen per la ciutat de Barcelona. Aquest és el principal projecte del Govern Colau, però per dur-lo a terme es necessiten grans inversions en assessories i informes d’empreses ambientals i consultores anticotxes per fer-ho sostenible. El resultat? Una inversió milionària que el diari Metropoli Abierta ha destapat.

En concret, es tracta d’un contracte de gairebé un milió d’euros que l’Ajuntament ha adjudicat a finals de l’any 2021 juntament amb l’empresa Assessoria d’Infraestructures i Mobilitat i la cooperativa Solucions Geogràfiques.

Publicitat

Tot plegat, per aconseguir l’elaboració de propostes atractives per implantar el model de superilles a la ciutat, un model molt criticat el dia d’avui, però també aplaudit pels que volen acabar amb la contaminació de carburants a la ciutat. L’objectiu del consistori és clar: vendre les superilles de manera que no generin rebuig constant entre els ciutadans.

 

Et pot interessar  Barcelona es prepara per acollir durant una setmana el debat mundial sobre el futur i la preservació dels oceans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut