Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El progressisme del govern Colau, en dubte: L’executiu es nega a donar un permís menstrual a les treballadores públiques

|

- Publicitat -

L’Ajuntament de Barcelona torna a tancar la porta a una iniciativa d’ERC que afavoria les treballadores públiques que estiguessin en període menstrual a rebre un permís. Segons el Nació Digital, l’executiu d’Ada Colau ha rebutjat el prec dels republicans a la comissió de drets de ciutadania, després de seguir les passes del que va fer decidir l’Ajuntament de Girona a principis de maig, que precisament va aprovar aquest tipus de permís.

L’excusa que ha utilitzat la regidora socialista Montserrat Ballarín ha estat que “la plantilla ja disposa de 30 hores trimestrals de permís per motius personals”, però la portaveu d’ERC Elisenda Alamany ha defensat que “sense aquest permís no es combat el tabú ni es visibilitza la situació de les dones”.

Publicitat

Aquesta decisió torna a posar sobre la taula el fals progressisme dels comuns quan es tracta de decisions d’aquest caire, i tal com argumenten irònicament alguns usuaris de la xarxa, “a Girona hi governa la dreta catalana” de JxCat.


 

Et pot interessar  VIDEO | Rull descarta sotmetre's a una investidura: "L'únic pla es diu Carles Puigdemont, no hi ha pla B"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut