Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

El PPC fica llenya al foc amb la missió de l’Eurocambra sobre la immersió

Reyes diu que hi ha un "problema" en el sistema educatiu català

|

- Publicitat -

El Partit Popular de Catalunya es frega les mans amb la missió de l’Eurocambra per fiscalitzar la immersió lingüísticaTot i que la missió ha estat qüestionada pel seu “biaix polític”, el president del PPC a Barcelona, Manu Reyes, ha defensat la seva importància justificant que hi ha un “problema” en el sistema educatiu. En aquest sentit, ha afegit que ho “demostren” els resultats del darrer informe PISA.

Reyes també ha demanat una “reflexió sobre quin model educatiu volem pels nostres fills”, i ha insistit en la necessitat que els infants coneguin “perfectament” el català, el castellà, l’anglès o les matemàtiques.

Publicitat

El president dels populars de Barcelona ha aprofitat per ficar cullerada i opinar que en la pròxima reunió de Pedro Sánchez i Carles Puigdemont només hi “guanya” Puigdemont “a nivell particular”.

Reyes ha continuat assegurant que amb la llei d’amnistia “no tornaran” les empreses que van marxar de Catalunya i ha lamentat que Sánchez vulgui “jugar” amb aquesta situació. A més, ha lamentat “l’assenyalament” al poder judicial per part de Míriam Nogueras.

En clau catalana, Reyes ha insistit que aquest any Catalunya “no ha avançat”. A més d’esmentar l’informe de PISA, ha comentat qüestions com les llistes d’espera als hospitals: “estan igual o pitjor”. Ha subratllat que la política està “segrestada” pels partits independentistes.

Seguint el fil, el del PPC ha acusat el PSC d’estar “sotmès, captiu i integrat” als partit independentistes. “Han defraudat el conjunt del constitucionalisme”, ha afirmat.

Et pot interessar  El PPC promet "combatre sense complexos" les ocupacions il·legals d'habitatges i actuar en menys de 24 hores
Publicitat

Opinió

Minut a Minut