Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El PP permet l’entrada del feixisme de Vox al Govern de Castella i Lleó

|

- Publicitat -

Vox entrarà finalment al govern de Castella i Lleó gràcies al PP. Segons fonts del partit d’ultradreta, els populars els han cedit la vicepresidència de l’executiu autonòmic i tres conselleries. A banda, Vox també tindrà la presidència de les Corts castellanolleoneses i la secretaria tercera de la Mesa. El president del parlament autonòmic serà el cap de llista de Vox a la província de Lleó Carlos Pollán.

Així doncs, el president en funcions de Castella i Lleó i guanyador de les eleccions pel PP, Alfonso Fernández Mañueco, ha anunciat aquest “acord de legislatura” amb Vox “sobre la base d’un programa” i que “permeti un govern estable i sòlid” minuts abans de la sessió constitutiva de les Corts d’aquest dijous.

Publicitat

PP i Vox, indistingibles

La líder de Podemos i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, ha criticat l’entrada de Vox al govern de Castella i Lleó liderat pel PP. “Després de mesos de competició per la política de l’insult, l’odi i la inseguretat social, PP i Vox demostren amb aquest acord que són indistingibles”, ha dit en una piulada aquest dijous a Twitter. Belarra ha afirmat que “el bloc democràtic ha de lluitar perquè no arribin al govern de l’Estat”.

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut