Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

El PP ja tenia una “caixa B” quan era l’Alianza Popular de la mà de Fraga

|

- Publicitat -

El degoteig dels draps bruts del PP arran del cas de la caixa B semblen no tenir fi. Després que Luis Bárcenas confessés que efectivament el PP tenia una caixa B i que Mariano Rajoy n’estava al corrent, eldiario.es ha revelat aquest divendres que el partit ja va néixer amb una comptabilitat paral·lela no oficial. Aquestes informacions provenen dels papers que el mateix Luis Bárcenas va entregar a la fiscalia anticorrupció. Segons els documents, la història comença abans que es constituís el partit, i en la seva declaració, Bárcenas apunta que la iniciativa va sorgir de Manuel Fraga a través de donacions en negre que s’aconseguien amb xecs en metàl·lic en sopars que organitzava l’antiga Alianza Popular, un sistema que després es va institucionalitzar quan es va reconvertir en el PP, i que va continuar durant anys.

Publicitat

A més, l’advocat de Luis Bárcenas amenaça amb la publicació de noves gravacions i documents comprometedors del PP de cara al judici que arrenca dimarts que ve.

Et pot interessar  El PP es nega a "pagar el preu" de Puigdemont: diu a Junts que es poden "estalviar" la reunió si pretenen exigir-ho al PP
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió