Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

El PP encara no ha marxat de la seu corrupta de Gènova després de sis mesos de l’anunci de Casado

El partit no té pressa per “trencar amb el passat” malgrat haver-ho expressat després de la patacada a les eleccions catalanes

Avatar
Agències 10/08/2021
Pla general de la façana de la seu del PP a Madrid, al carrer Gènova, amb la nova lona amb el lema 'Hi ha partit', el 14 de maig de 2019 (vertical)

El PP segueix sense data per la mudança de la seva històrica seu central al carrer Gènova de Madrid, però presumeix que el procés obert per portar a terme aquest trasllat s’està organitzant “transparentment”. El partit va obrir un concurs perquè una empresa els ajudés amb aquest procés i apunta que pot haver-hi notícies “a la tornada de l’estiu”.

El passat 16 de febrer, després de la patacada electoral de la formació en les eleccions catalanes, el líder del PP, Pablo Casado, va anunciar que el partit canviaria la seva ubicació per trencar amb el passat. Segons va dir llavors, “no han de seguir en un edifici que la seva reforma s’està investigant als tribunals”, en al·lusió al judici que començava llavors pel pagament d’aquestes obres amb la suposada “caixa b” del partit.

El PP evita concretar quan serà aquest trasllat, cosa que retreu a qui vulgui que existeixi un “compliment estricte de tots els procediments” i al fet que la moció de censura a Múrcia i l’avançament electoral a Madrid ha consumit bona part del seu temps aquests últims mesos.