Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El PP encara no ha marxat de la seu corrupta de Gènova després de sis mesos de l’anunci de Casado

|

- Publicitat -

El PP segueix sense data per la mudança de la seva històrica seu central al carrer Gènova de Madrid, però presumeix que el procés obert per portar a terme aquest trasllat s’està organitzant “transparentment”. El partit va obrir un concurs perquè una empresa els ajudés amb aquest procés i apunta que pot haver-hi notícies “a la tornada de l’estiu”.

El passat 16 de febrer, després de la patacada electoral de la formació en les eleccions catalanes, el líder del PP, Pablo Casado, va anunciar que el partit canviaria la seva ubicació per trencar amb el passat. Segons va dir llavors, “no han de seguir en un edifici que la seva reforma s’està investigant als tribunals”, en al·lusió al judici que començava llavors pel pagament d’aquestes obres amb la suposada “caixa b” del partit.

Publicitat

El PP evita concretar quan serà aquest trasllat, cosa que retreu a qui vulgui que existeixi un “compliment estricte de tots els procediments” i al fet que la moció de censura a Múrcia i l’avançament electoral a Madrid ha consumit bona part del seu temps aquests últims mesos.

 

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut