Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

El PP ara diu que no existeixen les macro-granges malgrat haver-se manifestat en contra

|

- Publicitat -

El PP fa gala de les seves contradiccions i incongruències i ara afirma que no existeixen les macro-granges, tot i que s’ha manifestat en contra d’aquestes diverses vegades. De fet, el partit liderat per Pablo Casado ha fet campanya contra aquesta mena d’explotacions intensives en localitats de Múrcia i Albacete.

Publicitat

Segons informa Público, la portaveu d’Agricultura del Grup Parlamentari Popular, Milagros Marcos, ha assegurat aquest dilluns que a Espanya “no existeixen les macro-granges” perquè no hi ha una sola explotació amb més de 10.000 caps de bestiar i ha defensat qualsevol mena d’instal·lació industrial que compleixi la normativa mig ambiental.

Això ho ha declarat en la roda de premsa en què ha anunciat que el PP presentarà mocions en defensa de l’agricultura i la ramaderia i ha demanat el cessament del ministre de Consum, Alberto Garzón, per les seves polèmiques declaracions en una entrevista en el diari britànic The Guardian sobre aquesta mena d’explotacions.

L’hemeroteca és l’eterna enemiga dels populars i tornen a quedar en ridícul. Sense anar més lluny, el juliol de 2018 el PP i les Noves Generacions d’Albacete carregaven contra les macro-granges a través d’un comunicat que censurava el projecte d’una d’elles en la localitat de Pozuelo.

Així mateix, el juliol de 2021, Remedios Lajara, l’alcaldessa popular de Iecla, també es manifestava contra la macrogranja que El Pozo pretén construir en les proximitats de la muntanya Arabí. De fet, l’Assemblea Regional de Múrcia va donar el vistiplau al març a través d’una declaració institucional contra aquesta granja i ho va fer amb el suport unànime de tots els partits.

Et pot interessar  PP i Vox mouen fitxa per desfer la reforma del reglament del Congrés
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió