Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El PP, a punt de carregar-se Álvarez de Toledo com a portaveu al Congrés

|

- Publicitat -

La portaveu del PP al Congreso de los Diputados, Cayetana Álvarez de Toledo, es troba cada cop més qüestionada pel partit del qual forma part, i la seu de Gènova, al mateix temps, esta buscant una veu més moderada. Ara, tot apunta a que aquest setembre, quan es reiniciï el curs, Toledo passarà a ser la cap d’assessoria parlamentaria i deixaria de ser portaveu dels populars.

Segons El Independiente, el PP vol tornar a ser un partit “moderat”, ja que el últims anys s’ha vist obligat a acostar-se cap a l’extrema dreta per culpa dels seus competidors de Vox i Ciudadanos, i una suma de l’esquerra espanyola, que actualment dirigeix l’executiu. Per tant, el partit considera que prescindir de les bajanades que diu actualment la seva portaveu, els faria rebaixar aquest extremisme i odi constant cap a tota l’esquerra. Aquest fet suposaria una pressió creixent al mateix Pablo Casado, ja que Álvarez de Toledo va ser la seva principal aposta després de la seva victòria a les primàries del partit.

Publicitat

Aprofitant el cessament de Gabriel Elorriaga com a cap d’assessoría, la formació ja ha posat en marxa un dispositiu per degradar la seva portaveu al Congrés, la qual consideren un llast.

 

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut