Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

El Parlament votarà el polèmic pressupost de la cambra el dilluns

|

- Publicitat -
El Parlament celebrarà dilluns que ve a partir de les 12 hores un ple que inclourà el debat general sobre corrupció impulsat per Cs i la votació del polèmic pressupost de la cambra. Així s’ha decidit a la Junta de Portaveus d’aquest dijous després de diversos ajornaments del ple inicialment previst per a aquesta setmana a causa del temporal. Així doncs, hi ha un marge de quatre dies perquè JxCat i ERC es puguin posar d’acord sobre el pressupost de la cambra catalana. D’altra banda, està previst que dimecres que ve arribin els pressupostos de la Generalitat al Parlament i que el debat a la totalitat es faci al ple del 11,12 i 13 de febrer. Durant el 31 de gener i el 3 i 4 de febrer els diferents consellers del Govern compareixeran en comissió per explicar el detall dels pressupostos.
L’ajornament del ple previst per aquesta setmana ha obligat a reformular el calendari previst del Parlament. Dilluns que ve hi haurà el debat general de corrupció de Cs però les propostes de resolució derivades d’aquest debat no es votaran fins a un ple previst per al 5 i 6 de febrer. En aquest mateix ple també es sotmetrà a votació la comissió d’investigació de l’1-O.
Et pot interessar  Aragonès pregunta a Illa per què prefereix el "cafè aigualit per a tothom" a un finançament singular "just"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut