Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El Parlament balear exigeix que es desmantelli la piscina il·legal de Pedro J. Ramírez a Mallorca

|

- Publicitat -

El ple del Parlament ha aprovat aquest dimarts, a proposta de MÉS per Mallorca, una Proposició No de Llei (PNL) per exigir a l’Estat el desmantellament i retirada de la piscina, la terrassa i l’embarcador que l’exdirector del diari El MundoPedro J. Ramírez ocupava il·legalment a la Costa dels Pins (Mallorca).

Després de dues dècades de la lluita incansable de l’activista Jaume Sastre contra els privilegis del periodista ultra, l’Audiència Nacional va acabar anul·lant el juny del 2021 el vergonyós permís que el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient havia concedit a Ramírez per fer un ús privat de l’espai costaner.

Publicitat

El trist paper del Partit Popular

“Ha perdut el PP i una família que va tractar de fer seu un tros de la nostra costa”, ha resumit el diputat de MÉS Josep Ferrà, qui insisteix que els populars han de demanar perdó. Així mateix, els ecosobiranistes defensen que la zona retorni al seu estat original per tal garantir el domini públic per totes les persones i per a tots els usos comuns.

MÉS també recorda que les Noves Generacions del PP van instar els militants a acudir des d’altres punts de la península a les Illes Balears per manifestar-se en “defensa de la llibertat” i a favor de la piscina corrupta. Una provocació que van fer coincidir amb la marxa popular sota el lema “La costa és de tots”. Destaquen, a més, el paper de l’aleshores president de les Balears, Jaume Matas, com a principal defensor de Pedro J. Ramírez.

 

Et pot interessar  VIDEO | Una dona ridiculitza Zaplana a l'entrada del jutjat: "Fes la cua!"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut