Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

L’activista Jaume Sastre posa punt final a 18 anys de lluita judicial contra el feixista Pedro J. Ramírez

|

- Publicitat -

18 anys de lluita es diuen ràpidament, però són el que ha durat la batalla judicial de l’activista Jaume Sastre contra l’exdirector del diari El Mundo, Pedro J. Ramírez. Ja fa mesos que l’Audiència Nacional va deixar sense efecte una concessió administrativa de 60 anys que el periodista va rebre il·legalment per part del Gobierno, i es va arribar a la conclusió que la seva piscina privada estava ocupant un espai públic de la costa, i per conseqüència s’havia d’enderrocar.

Pedro J i la seva família no es van donar per vençuts i encara van presentar un recurs al Supremo, que avui s’ha confirmat que s’ha inadmès, i, per tant, confirma definitivament la victòria de Sastre i de tot el moviment judicial que, amb poques probabilitats de guanyar contra les clavegueres de l’estat, han aconseguit una fita judicial històrica.

Publicitat

Així ho ha celebrat Jaume Sastre en un extens fil a Twitter, on ha recordat que “el millor d’aquesta història és que els qui s’han carregat el ‘xulopiscines madrileño‘ han estat els seus jutges de la metròpoli”. Amb tot, assegura que el xalet de la Costa dels Pins que s’ha d’enderrocar ja estava en nom de la seva exparella i l’escandalosa concessió de la piscina a nom del seu fill, i que ell només és “una ombra del que va ésser i la seva capacitat d’influència ha perdut pistonada”, comparant-lo fins i tot amb el desprestigi borbònic espanyol. Finalment, l’activista balear ha fet una repassada de tots els entramats en els quals el periodista va estar implicat com a partícip lleial a les clavegueres de l’estat, i també ha mencionat les “víctimes de la màfia madrilenya” que han estat la gent de Mallorca.

“En resum, amb les herbes s’hi torquen el cul, no hi ha llibertat ni victòria amb rendició i covardia sinó amb tenacitat, audàcia i valentia”, ha dit Sastre.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut