Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

El Govern valora “positivament” el CEO: “El país seguiria governat per l’independentisme i el mandat de l’1-O seria vigent”

|

- Publicitat -

El Govern valora “positivament” l’enquesta que ha publicat aquest divendres el CEO, i que dona més majoria a l’independentisme tot i que no assoliria el 50% dels vots (47,7%). En un contacte amb la premsa després de visitar el Barcelona Supercomputing Center, la consellera Meritxell Budó ha celebrat que, segons l’enquesta d’opinió, “el país seguiria governat per l’independentisme”. A més, la portaveu del Govern en funcions considera que “el mandat de l’1-O seguiria vigent”. Budó no ha opinat sobre què passaria si, com pronostica el CEO, l’independentisme no arribés a la majoria de vots. D’altra banda, la consellera ha insistit que l’executiu treballa perquè les eleccions se celebrin el 14-F amb la garantia de vot a tota la ciutadania, però de moment hi ha molta incertesa pel que fa al vot telemàtic, que encara no s’ha aprovat per part del Govern, i que podria ser clau en un context de pandèmia.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut