Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El Govern insta a afanyar-se per esclarir l’actitud de Dalmases al ‘FAQS’

|

- Publicitat -

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha considerat aquest dimarts “imprescindible esclarir” l’episodi que vincula el diputat i dirigent de Junts Francesc de Dalmases amb una suposada esbroncada a una periodista del programa de TV3 ‘Faqs’ en no haver-li agradat com havia anat l’entrevista a la presidenta del Parlament, Laura Borràs. Plaja creu que ha de saber-se exactament què i com va passar “per la gravetat de les acusacions” que s’han publicat, i segons les quals el diputat hauria tancat en un espai a la periodista amb més gent de l’equip de Borràs per a escridassar-la i dir-li que era mala professional. Dalmases, que nega les acusacions, ha demanat “disculpes a qui s’hagi pogut sentir ofès” amb la seva actitud.

Plaja, que ha remarcat que la CCMA ja ha obert un procediment intern per tenir un informe sobre l’episodi que pugui posar llum al que va passar, ha destacat també que el Govern “sempre ha donat mostres i ha defensat de llibertat de premsa”. “Sempre ha defensat que tothom la pugui exercir sense pressions, i que puguin preguntar el que considerin que han de preguntar”, ha conclòs.

Et pot interessar  El Govern demana als grups “fugir del partidisme” al ple de la pagesia i prioritzar “l’esforç compartit i global”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut