Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

El Gobierno segueix volent córrer massa: Simón assegura que hi ha territoris que podrien començar la desescalada

|

- Publicitat -

El director del Centre de Coordinació d’Emergències i Alertes Sanitàries, Fernando Simón, assegura que hi ha diverses províncies i territoris insulars en una “situació molt favorable” per començar la desescalada. Durant la roda de premsa posterior al Comitè de Gestió, Simón no ha volgut concretar de quines es tracta però ha afirmat que algunes compleixen els requisits establerts per Sanitat en relació a la capacitat assistencial, els sistemes de vigilància o la capacitat de diagnòstic. Simón també ha dit que la situació epidemiològica ho ha de permetre i que “n’hi ha diverses que porten un temps suficient per pensar que podem començar l’apertura”.

En aquest sentit, ha dit que es tracta de illes –que podrien ser les Canàries o les Balears- i també algunes províncies.

Publicitat

Malgrat això, ha dit que, fins i tot, la fase de transició es pot començar en “altres unitats administratives”. Sempre, ha insistit, d’acord amb els responsables de cada territori i sempre que “siguin capaços de poder controlar aquests territoris”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut