Dimecres, 15 de juliol de 2020 - Edició 720
La República

El Gobierno desmenteix que l’Exèrcit no participi al Saló de l’Ensenyament perquè “és un exemple per a tot el món”

ACN Brussel·les .- La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha confirmat aquest dilluns que l’exèrcit espanyol estarà present al Saló de l’Ensenyament. Davant d’algunes informacions publicades que apuntaven el contrari, […]

Redacció
Redacció 20/11/2018
Desfilada militar del 12-O a Madrid/ EP

ACN Brussel·les .- La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha confirmat aquest dilluns que l’exèrcit espanyol estarà present al Saló de l’Ensenyament. Davant d’algunes informacions publicades que apuntaven el contrari, Robles ho ha desmentit i ha demanat que “no hi hagi cap dubte” sobre això. “Les forces armades estan presents a tots els llocs on són requerides, i a més ho fan amb una gran responsabilitat”, ha dit la ministra des de Brussel·les, confirmant que l’exèrcit “serà a la fira de Barcelona defensant la pau i la llibertat” com està “en moltes altres fires”.

A més, ha aprofitat per dir que “si hi ha un compromís” per part del govern espanyol és “potenciar al màxim les forces armades”. “Són un exemple a tot el món i ho són també a Espanya”, ha afegit. La ministra ha expressat també que “seria bo que totes les forces polítiques respectessin les forces armades”.

Relacionats