Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El Gobierno amaga que hi ha membres en actiu de l’exèrcit afiliats a grups neonazis

|

- Publicitat -

Nova polèmica a l’exèrcit espanyol per la presència de membres en actiu que pertanyen a grups neonazis. El diari Público ha tingut accés aquest cap de setmana a un informe que constata que com a mínim un capità de l’exèrcit de l’aire, un sergent de l’armada i dos caporals dels exèrcit de Marina i de terra formen part d’un grup neonazi murcià denominat “Lo nuestro”.

El que pot semblar un homenatge al radiofònic Justo Molinero és en realitat un document amagat del Ministerio de Defensa, que fa dos mesos que disposa d’aquest document i d’altres proves documentals de la presència de seguidors amb tesis nazis a les forces armades. En algunes fotos de l’informe facilitat per Público es veuen com els alts comandaments fan la salutació de les SS (que substitueix la salutació nazi i feixista) a altres militars.

Publicitat

L’informe contradiu la versió oficial del Ministerio de Defensa “més progressista”, que descarta que hi hagi grups de militars extremistes en actiu, i per tant, el mateix Gobierno els amaga.

Et pot interessar  Gràcies a Colau: L’alcalde Collboni confraternitza amb l’exèrcit espanyol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut