Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El germà del president Torra carrega contra el decret del Govern: “És una piltrafa!”

|

- Publicitat -

El germà del president inhabilitat, Pere Torra, ha esclatat contra el Govern català i la seva covardia davant el que ha passat el president de la Generalitat. Sense esperar ni tan sols la resolució del Tribunal Constitucional pel que fa al recurs d’empara presentat ahir per la defensa de Torra, l’executiu ha decidit tirar pel dret i fer efectiu el nou decret que confirma que Torra ja no és president de la Generalitat.

En aquest sentit, Pere Torra, qualifica d'”aberrant i segurament nul” l’informe, que també assegura que s’autodestruirà si el Constitucional suspèn l’execució. També critica el “càrrec impronunciable” que passa a tenir Pere Aragonès: “Vicepresident del Govern en substitució de la presidència de la Generalitat conseller d’Economia i Hisenda”. A més, el decret no esmenta el nom del president destituït: “Amaga la causa, cosa que suposa la manca de la deguda fonamentació de tota norma”, ha exclamat Pere Torra en un tuit. A tall de conclusió, el germà del president ha carregat contra els governs català i espanyol: “L’Estat, a part de reprimir i incomplir les mateixes lleis, està fent el ridícul. Catalunya no s’hi hauria de deixar arrossegar. Aquest Decret és una piltrafa, que s’imputa a qui l’ha signat!”

Publicitat

En la línia de Torra, altres personalitats independentistes com Elisenda Paluzie també s’han preguntat per què el Govern no podia esperar que el Constitucional donés una resolució a la defensa de Quim Torra.

Et pot interessar  El TC avala per unanimitat que la JEC impedís a Junqueras ser eurodiputat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut