Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

El fals progressisme del PSOE: celebra que Felip VI apel·li “totes les institucions” a “preservar” la Constitució”

La presidenta dels socialistes, Cristina Narbona, aplaudeix les paraules del rei espanyol i insta a "avançar junts des de la unitat que reconeix la diversitat"

|

- Publicitat -

El PSOE, que sovint fa gala del seu suposat progressisme, no ha vist cap element problemàtic en l’antiquat discurs de Nadal del rei espanyol, en el qual va cridar a preservar la unitat d’Espanya i a respectar la Constitució. De fet, els socialistes han celebrat que Felip VI apel·lés “totes les institucions” a “preservar els valors ètics” de la Constitució durant el parlament de la vigília de Nadal.

La presidenta dels socialistes, Cristina Narbona, ha recordat que el monarca va subratllar que aquests “valors ètics, polítics” estan “a la base dels grans consensos socials” i són “la llibertat, la igualtat, la justícia i la pluralitat política”. “Ho hem de fer cada dia, respecte de tots els articles de la Constitució i totes les institucions, el poder executiu, el legislatiu i per suposat el judicial i els partits polítics”, ha recalcat la socialista. Per això, Narbona ha defensat la possibilitat “d’avançar junts des de la unitat que reconeix la diversitat”.

Publicitat

“Podem avançar des del respecte que permeti efectivament aproximar posicions respectant el marc constitucional“, ha assegurat la presidenta socialista en plena polèmica pels pactes del PSOE i Sumar amb l’independentisme català i basc, per la llei d’amnistia i en ple enfrontament amb el PP per la manca de consens davant la necessitat de renovar el Consell General del Poder Judicial, amb membres amb mandat caducat des de fa cinc anys.

Et pot interessar  Hazte Oír presenta també una querella contra Begoña Gómez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut