Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El diari The Telegraph parla d’un govern espanyol “fràgil” en un article on entrevista Quim Torra

|

- Publicitat -

El prestigiós diari britànic The Telegraph, ha publicat una entrevista amb el president Quim Torra, que ha tornat a insistir que “és el moment de reiniciar el diàleg polític”. El que sobta més de l’article, és la introducció al context de la crisi a Catalunya i Espanya. The Telegraph diu que Catalunya està “renovant les seves demandes d’independència”, i titlla el Gobierno de “fràgil” davant de la crisi del coronavirus.

El president insta a “reiniciar el procés de negociació sobre el futur de Catalunya” i critica la gestió del brot de la malaltia a Catalunya. El diari assegura que és “una de les pitjors del món”. Torra també recorda que a Catalunya encara hi ha presos polítics i exiliats, i exigeix, un cop més, el dret a l’autodeterminació. També assegura que “no volem la independència per fer volar la nostra bandera, sinó perquè podem oferir millors oportunitats i serveis públics”, tot i que, en el moment actual, la prioritat del president de la Generalitat segueix sent “salvar vides”.

Publicitat

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut