Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El Consorci d’Educació demana als directors que no atenguin entitats que vulguin forçar el 25% de castellà

|

- Publicitat -

Els darrers mesos les associacions espanyolistes que volen capgirar el sistema educatiu català han reviscolat i són ben presents, fins i tot, en les imposicions judicials. Per això, el Consorci d’Educació ha enviat una carta als directors de les escoles per dir-los que no han d’atendre les peticions de cap entitat que reclami aplicar el 25% de castellà —de l’estil Asamblea por una Escuela BilingüeEscuela de Todos— i que és el Departament que, en tot cas, se’ls adreçarà “per a qualsevol comunicació”.

Es tracta d’un missatge per acompanyar i tranquil·litzar totes les direccions dels centres en un moment d’incertesa i soroll mediàtic. La gerent, Mercè Massa, admet que alguns directors estan rebent correus d’entitats, grups o associacions que intenten “pressionar” que tot l’alumnat rebi l’ensenyament amb un 25% d’hores lectives en castellà. Massa remarca que “en cap cas” s’han d’implementar canvis en els currículums.

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut