Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El cap de la Guardia Civil a Catalunya denuncia “dificultats professionals i familiars”

|

- Publicitat -

El cap de la Guardia Civil a Catalunya, José Luis Tovar, ha reconegut les “dificultats professionals i familiars” viscudes pels agents en els últims anys, subratllant que no es podran “compensar mai els vostres desvetllaments i els de les vostres famílies”.

Així s’ha expressat Tovar en l’acte de celebració de la patrona de la Guardia Civil a Sant Andreu de la Barca (Barcelona), que ha estat presidit pel secretari d’Estat de Seguretat, Rafael Pérez, i la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera. Pérez ha subratllat la “lleial cooperació i constant coordinació” que es dona entre els cossos policials a Catalunya i ha posat com a exemple d’aquesta “sintonia” els treballs per a la plena integració de tots els operadors de seguretat en tasques com la lluita antiterrorista, contra el tràfic de marihuana o per la protecció d’infraestructures crítiques, entre d’altres.

Publicitat

El secretari ha assegurat que la Guardia Civil és una institució “íntimament” lligada a Catalunya i que exerceix les seves funcions de manera compatible i respectuosa amb les atribucions dels Mossos d’Esquadra i les policies locals. En aquest sentit, ha insistit que el deure com a servidors públics exigeix buscar “sense descans” espais de trobada i el diàleg lleial per sumar esforços i capacitats per donar el millor servei al ciutadà.

Et pot interessar  Detenen a Barcelona un presumpte terrorista d'Estat Islàmic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut