Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El candidat del PP al Constitucional també va actuar al marge de la llei mentre exercia de professor

|

- Publicitat -

Un dels candidats del PP al TCEnrique Arnaldo, del qual ja se’n van revelar alguns draps bruts relacionats amb el seu currículum, també va saltar-se la llei cobrant de dues universitats alhora mentre exercia de professor.

El Confidencial ha revelat que el catedràtic de dret constitucional per la Universitat Rey Juan Carlos va estar durant dos anys fent classes a la vegada en una institució privada, el centre Cardenal Cisneros. La llei universitària aprovada el 2007 estableix que un professor públic no pot fer classes a la vegada a la privada. Arnaldo va tenir marge fins al 2011 per decantar-se per una de les dues, però les va seguir compaginant, probablement conscient que no passava res. Aquest cop, les excuses del candidat del PP es basen en el fet que si treballava als dos llocs, va ser pel simple fet que la direcció de les dues institucions li van demanar, però això no impedeix que va actuar al marge de la llei.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  El govern espanyol culpa el PP del bloqueig del català a la UE per crear "resistències polítiques" als governs populars
Publicitat

Opinió

Minut a Minut