Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El 92% de la militància de Solidaritat avala l’acord electoral amb Junts

|

- Publicitat -

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) s’incorpora oficialment a la candidatura de Junts que encapçalen Carles Puigdemont i Laura Borràs després que la militància ho hagi avalat en una consulta interna feta els dies 30 i 31 de desembre. Hi han participat un total de 415 persones, de les quals un 92,54% han optat pel sí, un 6,7% ha votat no  i un 0.72% s’ha abstingut. D’aquesta manera el portaveu nacional de SI i guanyador de les primàries de la formació, Roger San Millán, ocuparà el número 47 de la llista de Junts a la demarcació de Barcelona.

Publicitat

Solidaritat s’afegeix així a unes llistes que també inclouen representants de Demòcrates i MES, a més d’independents. El líder de Demòcrates i número 25 de la llista per Barceloona, Antoni Castellà, ho ha celebrat a les xarxes perquè considera que Solidaritat és una garantia de fermesa. L’acord polític ‘Lleials a l’1-O’ recull el compromís de materialitzar la independència. Josep Sort, president de Reagrupament, també va a la llista de Junts a la circumscripció de Barcelona en el lloc 65.

 

Et pot interessar  La majoria independentista al Parlament perilla: el CEO situa el PSC com a guanyador amb 35-42 diputats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut