Edició 2125

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024
Edició 2125

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024

Eixample Respira lamenta la “decisió unilateral” de Collboni de frenar la reurbanització de quatre xamfrans al carrer d’Aragó

La plataforma critica que és un "fracàs" del nou govern del PSC i de l'anterior "que no va ser capaç d'executar els projectes a temps"

|

- Publicitat -

Eixample Respira ha criticat la “decisió unilateral” de l’Ajuntament de Barcelona de descartar reurbanitzar quatre dels cinc ‘ecoxamfrans’ proposats en un projecte sorgit dels Pressupostos Participatius i promogut per la plataforma veïnal.

A través d’un comunicat, denuncia que aquest pas “és un fracàs de l’actual govern del PSC” i de l’anterior, encapçalat per Ada Colau, “que no va ser capaç d’executar els projectes a temps”. Eixample Respira veu la cancel·lació del projecte com un menyspreu a “l’esforç fet per moltes persones i organitzacions veïnals durant més de tres anys”. Igualment, argumenta que la decisió “envia un missatge molt negatiu cap a la ciutadania” i això “pot contribuir a desincentivar la participació ciutadana”.

Publicitat

“L’Ajuntament de Barcelona no està fent passes endavant per donar resposta a la crisi de salut pública que pateixen els barcelonins, especialment les més de 12.000 persones que viuen a l’autopista urbana que és el carrer Aragó“, ha condemnat.

El projecte, elaborat en el marc dels Pressupostos participatius de Barcelona 2020, proposava la creació de nous espais d’estada en forma d”ecoxamfrans’ per recuperar espai per a les persones, disposar de més punts de trobada per al veïnat, incrementar la diversitat de funcions de l’espai, augmentar el verd urbà i l’espai per jugar.

Et pot interessar  El PSC de Collboni donarà de baixa les persones vulnerables empadrones a seus d'ONG
Publicitat

Opinió

Minut a Minut