Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Detenen un home armat prop del Capitoli que duia una llista de congressistes

|

- Publicitat -

La Policia del Capitoli dels Estats Units ha detingut prop de la seu del poder legislatiu del país un home armat amb una pistola i una llista dels congressistes que, després del seu arrest, ha defensat les teories sobre el “frau electoral”. La detenció es va produir dimecres i l’home es va identificar com Dennis Westover, de 71 anys i procedent de Virgínia Occidental, segons ha informat aquest dijous la Policia de Washington.

Wetsover, que “cridava” als membres de la Guàrdia Nacional dins el perímetre que envolta el Capitoli, el van arrestar per dur una pistola Sig Sauer de 9 mil·límetres sense llicència i 20 cartutxos de munició sense registrar, i va assegurar que creia en el “frau electoral”, informa CNN. L’home ha rebut una ordre que l’obliga a no entrar a Washington excepte per assistir a reunions amb el seu advocat i a les audiències judicials, i malgrat que el fiscal ha incidit que les seves declaracions són “preocupants” ha convingut que no eren “amenaces, només punts de vista”.

Et pot interessar  Òmnium desplega una pancarta gegant a l'aeroport del Prat denunciant que 'A Espanya, protestar és terrorisme'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut