Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Detenen l’home que feia pràctiques de tir amb fotografies de membres del Gobierno

|

- Publicitat -

La Guàrdia Civil ha detingut aquest divendres a l’exmilitar que havia sigut identificat com el presumpte autor dels trets a fotografies de membres del Gobierno, segons ha confirmat a Europa Press fonts de l’Institut Armat. L’arrestat es troba en dependències de la Comandància de Màlaga.

La Policia Nacional havia identificat a l’autor dels trets, remetent les indagacions a la Fiscalia. Fonts d’aquest Cos havien avançat que es tracta d’un taxista i que s’indagava per presumpta relació amb moviments d’extrema dreta.

Publicitat

La investigació es va centrar sobre aquest home després de localitzar en un polígon de Màlaga l’armeria esportiva on es va gravar el vídeo difós en xarxes socials i en el qual s’aprecia a l’individu juntament amb altres disparant a fotografies del president del Gobierno, Pedro Sánchez; el vicepresident segon, Pablo Iglesias, i el ministre d’Interior, Grande-Marlaska, entre altres, com Pablo Echenique, que va denunciar els fets amb arguments que es va haver d’empassar després que Podemos s’hagi negat a investigar Felipe González pel cas dels GAL.

 

Et pot interessar  ERC, Comuns i CUP signen un compromís per a no pactar amb Vox ni amb Aliança Catalana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut