Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Fachín fa empassar a Echenique el seu propi discurs per criticar un vídeo feixista: “Tothom sap que aquestes coses passen”

|

- Publicitat -

Echenique ha encetat la polèmica aquest dijous, al declarar que no es mostra a favor d’investigar els informes presentats per la CIA, que relacionaven l’expresident del GobiernoFelipe González, amb la creació d’un grup de mercenaris, els GAL. Segons Echenique, els documents “no aporten res de nou” i assegurava que “no deixarem que res ens distregui”. Uns arguments que s’ha hagut d’empassar quan ha criticat, amb tota la raó del món, un esbojarrat vídeo d’un home feixista que feia pràctiques de tir amb fotografies de membres del GobiernoEchenique inclòs, enganxats a les dianes.

“Braçalet amb la bandera d’Espanya al canell”, denunciava el diputat. El que no s’esperava és que tots els que volen que González sigui investigat, no han donat suport a les seves denúncies utilitzant exactament els mateixos arguments que havia donat per no voler una comissió d’investigació per l’expresident. Així, personatges públics com Albano Dante Fachín l’han contestat: “Escolta, tampoc ens hem de “distreure”… tothom sap que aquestes coses passen”, deia irònicament.

Publicitat

El recent candidat a la presidència de l’ANC, Antonio Baños, també hi ha ficat cullerada repetint les paraules d’Echenique sobre el cas de González: “Tots sabem el que passa, no distreguis que avui és dilluns. Ells, com tots nosaltres, també som soldats del rei”, ha reblat en una piulada.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut