Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

De què van parlar Puigdemont i Aragonès en la seva trobada?

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el del Consell per la República, Carles Puigdemont, han compartit aquest dimecres a la tarda la “preocupació” per “l’escàndol democràtic” del ‘Catalangate’. Ambdós líders independentistes s’han reunit durant una hora i quart aquesta tarda al Parlament Europeu. La major part del temps l’han dedicat a parlar del cas d’espionatge i de la situació judicial de Puigdemont i de la resta dels exiliats. Puigdemont ha explicat a Aragonès la seva estratègia en aquest àmbit i les properes passes previstes. Sobre el cas d’espionatge massiu que els afecta a tots dos, han posat en valor la importància de la comissió del Parlament Europeu que investiga l’ús del programa Pegasus.

Aragonès i Puigdemont han analitzat també el “gran ressò internacional” que està tenint el ‘Catalangate’ i han denunciat la “inacció” del govern espanyol a l’hora de donar explicacions i assumir-ne les responsabilitats.

Publicitat

Després de la seva trobada, els dos presidents han intercanviat paraules cordials també des de les xarxes socials. Puigdemont ha estat clar: “Content de retrobar-nos, amb l’esperança de repetir-ho en terra catalana lliure”.

Et pot interessar  Boye defensa l'exili de Puigdemont: "L'acusaven de covard i ara resulta que l'exili és la solució”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut