Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Davant les crítiques, el vicepresident de la CE treu ferro a la vergonyosa reunió amb Vox

|

- Publicitat -

El vicepresident de la Comissió Europea Margaritis Schinas defensat la seva criticada reunió amb Vox, en què va escoltar les seves propostes xenòfobes. De manera poc convincent, ha assegurat que va recriminar al partit d’extrema dreta que critiqui les propostes migratòries de l’executiu europeu.

“La gent que vingui a una reunió amb mi ha d’estar preparada pel que els hi he de dir. Els hi vaig dir que no podien venir i denunciar que la immigració està espatllant Europa i llavors denunciar les nostres propostes per afrontar la situació”, ha dit Schinas preguntat per la trobada en una roda de premsa. De totes maneres, Schinas ha defensat la reunió amb el partit ultra perquè hi havia membres del Parlament Europeu.

Publicitat

“És el meu deure retre comptes al Parlament Europeu i continuaré estant disponible a tots els eurodiputats de tot l’espectre polític”, ha dit el polític grec membre del Partit Popular Europeu.

El president a l’exili Carles Puigdemont ha carregat contra Schinas en una piulada. “Rebre representants d’una ideologia clarament i desacomplexadament xenòfoba, i fer-ne un tuit en què són incapaços de reforçar els valors europeus (“es un tema muy complejo”, és clar), és una humiliació a Europa”, ha reblat.

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut