Dijous, 26 de gener de 2023 - Edició 1645
La República

Cunillera plega i deixa de ser delegada del Gobierno a Catalunya

En una carta a Pedro Sánchez, treu pit del fet que la situació ha millorat considerablement a Catalunya des que va assumir el càrrec

Agències 14/01/2022

La delegada del Gobierno a Catalunya, Teresa Cunillera, plega. Així ho ha traslladat al president del Gobierno, Pedro Sánchez, segons un comunicat de la delegació.

En una carta enviada a Sánchez, Cunillera explica que, a parer seu, la situació ha millorat considerablement a Catalunya des que va assumir el càrrec i que l’executiu espanyol “està complint els seus compromisos amb la ciutadania”.

Sense entrar més concretament en els motius que l’han conduït a prendre aquesta decisió, Cunillera diu que “ha arribat el moment” de deixar el seu lloc, un cop ha intentat complir amb l’encàrrec rebut. Ha ocupat aquesta posició durant tres anys i mig, des del juny de 2018.

Cunillera afirma que ha dedicat tot l’esforç i dedicació, i diu a Sánchez que estigui on estigui, sempre estarà al seu lloc “intentant ajudar i acompanyar” en la mesura de les seves possibilitats.

“Ha estat un orgull que ningú em podrà treure haver compartit tants moments importants per al nostre projecte socialista i haver estat la seva delegada a Catalunya”, acaba la missiva dirigida al president del govern espanyol.