Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

Cuixart fa 46 anys des de la presó: “És un plaer enorme saber-nos junts”

|

- Publicitat -

El represaliat per l’estat espanyol i pres polític Jordi Cuixart celebra un nou aniversari des de la presó, a un dia de la celebració de la seva onomàstica, Sant Jordi. El dia del seu 46 aniversari, Cuixart ha enviat un missatge d’esperança i confiança amb la lluita per la causa de la independència i la llibertat a les xarxes. En una piulada, el pres polític expressa que “avui que en faig 45, dir-vos que és un plaer enorme saber-nos junts”, i demana que es recordi que “la lluita continua i demana la generositat de tothom”. “Sempre endavant!”, ha piulat amb l’optimisme que caracteritza el president d’Òmnium Cultural.

Publicitat

El missatge ha rebut tot el suport de polítics, l’actual Govern, el president Quim Torra, i de l’entitat que presideix, Òmnium Cultural, la qual convida a compartir a aquell que ho desitgi missatges de suport a Cuixart que es compartiran en un portal web que el mateix pres polític llegirà.

Et pot interessar  Òmnium rebutja incloure els policies de l'1-O en una amnistia: "Mai pot avalar violacions de drets humans"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió