Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Cuixart encén les xarxes per sortir al rescat de Colau durant l’escridassada a Gràcia

El president d’Òmnium va demanar que “no ens deixem dividir” i l’alcaldessa va arrencar a plorar

Redacció 15/08/2021
Pla obert de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, abans de fer el pregó de la Festa Major de Gràcia el 14 d'agost del 2021. (Horitzontal)

Ni la repressió més extrema ni passar una colla d’anys a la presó han privat Jordi Cuixart de no guardar ni una gota de rancor dins seu, i així ho ha tornat a demostrar durant el seu pregó a les festes de Gràcia aquest dissabte.

Després de la seva intervenció, va ser el torn d’Ada Colau i el regidor del districte, Eloi Badia, que van estar escridassats pel públic, i el president d’Òmnium no va deixar que això passés sortint al seu rescat. Cuixart va demanar no tenir “por de la paraula”.

Davant de l’esbroncada durant les intervencions dels dirigents municipals, va recordar el seu pas per la presó dient que “Espanya té por de la paraula” i ha llançat un prec: “No ens deixem dividir”. L’actuació de Cuixart defensant l’alcaldessa ha encès les xarxes durant les últimes hores, dividides entre els que donen suport al president d’Òmnium, i els que li retreuen que tenen tot el dret a xiular els dirigents polítics i fins i tot l’acusen de fer “xantatge emocional” amb les seves paraules.