Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Cuevillas critica que el CIS segueixi sense preguntar sobre la monarquia espanyola a la població

|

- Publicitat -

L’advocat i diputat de JxCat al Congreso de los Diputados, Jaume Alonso Cuevillas, ha criticat en un missatge a Twitter, l’escandalosa defugida del Gobierno sobre el fet que el CIS (Centre d’Investigacions Sociològics), porti anys sense preguntar, en les seves diferents enquestes, sobre la valoració de la ciutadania espanyola respecte la monarquia. Segons explica el Diario16, quan es va fer la mateixa pregunta a l’anterior govern espanyol, presidit per Mariano Rajoy, els va semblar lògic comentar que “la monarquia no és un problema per la societat espanyola”, i per això no es preguntava a la societat pel tema.

Cuevillas va reformular la pregunta de nou a un Gobierno suposadament més progressista, com és el de Sánchez i Casado, però la resposta és igual o més decebedora que la del PP, i segons el diputat de JxCat, “d’haver estat feta per un alumne en un examen, hauria tingut un zero”, ja que el Gobierno planteja pràcticament el mateix que va dir Rajoy en el seu moment, sense parar-se de manera concreta al contingut de la pregunta.

Publicitat

Et pot interessar  ERC avisa que "la sociovergència no és notícia" i assenyala la "unió" entre Junts i el PSC al llarg de la legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut