Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Corinna Larsen segueix ensorrant Juan Carlos I admetent pressions par part del director del CNI

|

- Publicitat -

Com ja va explicar La República, a poc a poc van sortint a la llum nous casos de corrupció per part del rei emèrit Juan Carlos I, que amaga bona part de la seva fortuna en comptes a Suïssa i la fiscalia del país ho està investigant. Un altre factor molt important són la denúncia que va posar l’examant del monarca, Corinna Larsen, per presumpta operació del servei secret espanyol per evitar que ella parlés i revelés els secrets del rei. Corinna també va denunciar pressions que va rebre per part del director del CNIFélix Sanz Roldán, amb coneixement i autorització de Juan Carlos I.

Publicitat

En un article d’investigació d’Eldiario.esCorinna explica que aquestes pressions eren causades per “mercenaris”, segons l’empresària alemanya: “La participació combinada d’antics mercenaris en una operació coordinada pel cap del servei secret em va posar molt nerviosa”, va escriure en una acta el passat mes d’abril. D’aquesta manera, Larsen també es querella contra l’exdirector del CNI, i el judici es celebrarà en dues setmanes, el 23 de març, on Corinna hi declararà per videoconferència.

L’examant del borbó també va explicar que des de l’incident a Botswana “va notar que la família real la percebia com una amenaça”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió