Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Corinna Larsen denunciarà Juan Carlos I per rebre amenaces perquè no reveli “secrets d’estat”

|

- Publicitat -

L’examant de Juan Carlos I, Corinna Larsen, està sent protagonista per la investigació que un fiscal de Suïssa està fent sobre els comptes a l’estranger que tenia el monarca, i finalment s’ha decidit a denunciar-lo per unes suposades amenaces per part del borbó, que no vol que “reveli secrets de l’estat” que presumptament té en possessió. Un portaveu ha traslladat aquest dijous a eldiario.es que Larsen emprendrà “accions legals” que afecten Juan Carlos I i altres implicats.

Publicitat

L’empresària va explicar al diari britànica “The daily Mail” que va anar a justícia, però no hi havia aclarit si denunciaria al monarca: “Després de vuit anys d’abusos, que també han anat dirigits contra els meus fills, i vist que no hi ha un final proper, no em veig amb més opcions que prendre accions legals”.

Explica que tot va començar a partir de l’accident del rei a Botswana, quan va començar una campanya contra ella i una empresa de seguretat va ocupar el seu pis de Mónaco. Uns mesos després, el CNI la va amenaçar de mort quan estava a la seva habitació d’un hotel a Londres.

Aquesta denúncia davant la Fiscalia és un cas més dels que envolta Juan Carlos de Borbón durant les últimes setmanes. La fiscalia segueix investigant-lo per diversos comptes bancaris que suposadament té a l’estranger, i Corinna també ha criticat que el monarca l’ha fet tornar diners de viatges privats que havien fet junts.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió