Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Consellers de JxCat demanen a Torra que no convoqui eleccions tot i la crisi amb ERC

|

- Publicitat -

Després que el dimarts a la nit se sabés que el president de la Generalitat, Quim Torra, anunciarà avui al migdia el futur de la seva legislatura, tot apunta a una possible dissolució del Parlament i, per tant, una nova convocatòria d’eleccions. Aquest canvi d’agenda frena el següent pas que havia de fer ERC per tirar endavant els pressupostos del 2020.

Tot i aquesta declaració institucional urgent, sembla que els membres del Govern de JxCat tampoc estan d’acord amb una possible decisió de convocar eleccions per part de Torra, i li han demanat al president que no ho faci, per no fer saltar pels aires els pressupostos, i li demanen que busqui altres mesures per passar factura a ERC per haver permès que ja no sigui diputat. Després que Torra hagi escoltat els membres del seu partit i dels presos polítics del partit de JxCat, la conclusió que li han fet arribar és que no és oportú apartar els pressupostos. Malgrat tot, serà decisió del President la prerrogativa de dissoldre el Parlament de Catalunya amb la convocatòria d’unes noves eleccions.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  Junts creu que l'informe de la Comissió de Venècia que va demanar el PP va precipitar l'acord: "Gol en pròpia porta"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut