Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Confrontació Interna a Junts: Cuevillas a Borràs pel cas Juvillà: “Hi ha qui no li té simpatia”

|

- Publicitat -

El diputat de Junts al Parlament Jaume-Alonso Cuevillas ha afirmat que l’aposta per la “confrontació” de la presidenta de la cambra, Laura Borràs, pel cas Juvillà no generava consens al partit: “Si la pregunta és si tothom a Junts subscrivia l’estratègia, la resposta és que probablement no”. “A Junts hi ha gent que no li té simpatia a la presidenta Borràs”, apunta l’advocat en una entrevista a ‘El Món’. Cuevillas remarca que, “quan hi ha un sector de Junts, liderat per Borràs, que vol anar a la confrontació, no té suport dels altres, i tampoc intern”. D’altra banda, Cuevillas creu que “l’objectiu prioritari” de JxCat “no és mantenir l’estabilitat del Govern”, si és per “seguir fent autonomisme”: “No té gaire sentit”.

Cuevillas també repassa el congrés que Junts ha de fer aquest mes de juliol, tal com marquen els estatuts: “Hi ha una batalla pel lideratge”. El diputat recorda que l’actual executiva complirà al juliol els dos anys de mandat, i que per tant s’ha de fer el congrés: “S’hi confrontaran formes d’entendre quina ha de ser l’acció política”.

Publicitat

L’advocat assevera que aleshores serà el moment de “clarificar l’estratègia” que proposa cada candidat a secretari general, i també a la presidència del partit, en cas que l’actual líder, Carles Puigdemont, “acabi centrant-se en el Consell per la República”.

Et pot interessar  El Suprem desestima el recurs del Parlament contra la decisió de la JEC de retirar l’escó a Borràs
Publicitat

Opinió

Minut a Minut