Dissabte, 5 de desembre de 2020 - Edició 863
La República

Commemoració 1-O | El Palau de la Generalitat rep les víctimes de la repressió policial de l’1-O

Aquest diumenge s’ha celebrat un acte al Palau de la Generalitat per commemorar les víctimes de la repressió policial de la Guàrdia Civil de l’1-O a només un dia del […]

Redacció
Redacció 30/09/2018
El president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident, Pere Aragonès | Núria Julià

Aquest diumenge s’ha celebrat un acte al Palau de la Generalitat per commemorar les víctimes de la repressió policial de la Guàrdia Civil de l’1-O a només un dia del seu primer aniversari on hi han intervingut el president de la Generalitat Quim Torra i el vicepresident Pere Aragonès juntament amb alguns dels observadors internacionals que fa un any es van desplaçar fins a Catalunya per seguir la jornada del referèndum de prop.

El president, en la seva intervenció, ha volgut homenatjar totes les persones que van fer possible el referèndum de l’1-O i mostrar el seu suport a les víctimes. “Un estat que va atrevir-se a enviar les forces policials i les càrregues violentes”, ha dit. Per la seva banda, el vicepresident Pere Aragonès, ha definit la jornada històrica de fa tot just un any. “Dignitat, autoterminació i intel·ligència col·lectiva”, ha conclòs.

Relacionats