Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Comín voldria una taula de diàleg “com la d’Ucraïna i Rússia” perquè té “un mediador”

|

- Publicitat -

L’eurodiputat i conseller de la Generalitat Toni Comín ha afirmat en una entrevista al diari ‘Ara’ que ell voldria una taula de diàleg “com la d’Ucraïna i Rússia”, perquè té “un mediador”. El vicepresident del Consell per la República ha reiterat que aquest organisme aposta pel diàleg, sempre i quan no exclogui parlar d’autodeterminació o d’amnistia. En aquest sentit ha opinat que per culminar el procés d’independència “només hi ha una via”, que és “la confrontació pacífica”. Per a ell, la taula de diàleg “només prosperarà en la mesura que la part catalana tingui capacitat de pressionar”. Per això, i en referència a ERC, ha afirmat: “Els que han d’explicar com volen fer la independència sense confrontació són els altres”.

L’eurodiputat ha considerat que ERC “no creu en la via unilateral”, i ha afegit que, aleshores, “s’haurà de poder fer l’estratègia de confrontació amb els que hi creuen”.

Et pot interessar  Bolaños "respecta" la decisió de l'advocat del TJUE sobre Puigdemont però recorda que no tindrà efectes pràctics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut