Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Comín constata que el sentit de vot de JxCat s’acosta més als grups dels Verds i a l’esquerra europea

L’eurodiputat també assenyala que un eurodiputat d’ICV té una coincidència més alta que els independentistes amb el grup de liberals de l’Eurocambra: “Contra la demagògia, res millor que la ciència”

Redacció
Redacció 01/04/2021
Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí després de la roda de premsa a l'Eurocambra sobre el suplicatori.

L’eurodiputat de JxCat, Toni Comín, ha fet callar tots aquells que moltes vegades dubten de les vessants ideològiques del grup de JxCat, constatant un cop més la plena diversitat del partit independentista pel que fa a la seva ideologia. En un fil a Twitter, Toni Comín ha volgut combatre la “demagògia” amb la representació del sentit del vot de Puigdemont i els consellers exiliats, i la comparació d’aquest amb altres grups parlamentaris. El resultat és clar: “Amb qui més coincidim és amb el Verds i l’Esquerra on hi ha Unides Podem”.

Per acabar-ho d’adobar, l’eurodiputat ha agafat d’exemple les dades del sentit de vot de l’eurodiputat d’ICV Ernest Urtasun, constatant que “nosaltres tenim una coincidència més baixa que ell amb el Grup Popular, el liberal de Renew, el conservador d’ECR i el d’ultradreta d’ID“.