Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Comencen els actes de mobilització per la Diada amb més de 100 concentracions arreu de Catalunya

|

- Publicitat -

La mobilització convocada per l’ANC per la Diada d’enguany ha arrencat aquesta tarda amb la seva edició més atípica fins al moment a causa de la crisi de la covid-19. Enguany els actes viuran la seva versió més descentralitzada amb concentracions a més d’un centenar de punts repartits per una vuitantena de municipis i amb aforament limitat. Al voltant de les 5 de la tarda han començat gairebé totes les accions arreu de Catalunya. A Barcelona, l’acte central se celebra a la plaça Letamendi. L’ANC ha limitat a 59.500 manifestants l’aforament total per als 131 punts de concentració de la Diada per adaptar-se a la situació sanitària. Des de l’entitat es va calcular 4 metres quadrats per cada persona.

Tothom hi ha hagut d’accedir amb mascareta i hi ha hagut gel hidroalcohòlic a les entrades, on s’ha comprovat si s’ha registrat. La més multitudinària es preveia a Badalona, amb capacitat per a 1.700 assistents, i la més petita, a Taüll, amb 12.

Publicitat

Encara que en un principi es preveia que hi hagués 107 concentracions, segons l’entitat en les darreres hores s’han afegit nous punts de mobilització i s’ha arribat fins als 131 actes, amb un aforament total de 59.500 persones.

Et pot interessar  L'ANC recorre al Tribunal Suprem contra el tancament de la campanya 'Consum Estratègic'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut