Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Collboni recula en la tramitació dels pressuposts per evitar que es materialitzi un nou fracàs

L'oposició ha tombat les ordenances fiscals plantejades pel PSC pocs minuts abans de la retirada del pressupost

|

- Publicitat -

El govern de Jaume Collboni ha retirat in extremis el pressupost de l’ordre del dia de la comissió d’Economia i Hisenda per evitar el bloqueig de l’oposició. “El que necessitem és tenir més temps per al diàleg i, per això, retirem el pressupost”, ha afirmat el quart tinent d’alcaldia, Jordi Valls, en el moment d’anunciar la retirada del punt.

D’aquesta manera, el PSC pot tornar a presentar una proposta pressupostària en comissió el mes de novembre. Aquest dimecres a la tarda havien de votar-se tant el pressupost com la tramitació de les ordenances fiscals per a l’any 2024 en un primer pas abans d’anar al ple. La proposta de les ordenances, el primer punt de l’ordre del dia, sí que s’ha votat i l’oposició en bloc ha expressat un vot contrari.

Publicitat

Tot i el dictamen desfavorable, el procediment marca que es continua la seva tramitació. És a dir, que les ordenances van al plenari de finals de mes, quan pot ser que s’aprovin provisionalment o que no s’aprovin, cas en què el projecte presentat pel govern decauria.

Et pot interessar  L'oposició constata la "solitud" i "paràlisi" de l'executiu de Collboni i l'insta a "replantejar" el seu funcionament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut