Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Collboni demana “responsabilitat” a tots els grups de l’oposició perquè permetin tramitar el pressupost del 2024

L'alcalde avisa que 715 milions de despesa corrent i inversió quedaran en un calaix si no s'aproven els comptes

|

- Publicitat -

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha demanat “responsabilitat” a tots els grups de l’oposició perquè permetin la tramitació inicial del pressupost del 2024. Preguntat en roda de premsa per les posicions expressades ja per l’oposició, Collboni ha dit que no donaria per “definitives” aquestes posicions, ja que es continuarà dialogant “fins al darrer moment”.

“No cal estar-hi d’acord al 100%, sinó donar l’oportunitat que es pugui tramitar”, ha dit l’alcalde sobre la proposta de pressupost plantejada pel govern municipal fa uns dies. El batlle ha destacat que es tracta d’un pressupost expansiu que ha de permetre inversions “molt importants” i ha advertit que, de no aprovar-se, 715 milions d’euros de despesa corrent i inversió quedarien al calaix.

Publicitat

Amb tot, s’ha mostrat “absolutament convençut” que els pressupostos s’acabaran aprovant i ha expressat ser conscient del context polític tant a Catalunya com a Espanya. “Qualsevol dilació amb l’aprovació definitiva del pressupost afectarà transformacions o projectes com el pla per climatitzar les escoles”, ha avisat.

La tramitació del pressupost es votarà aquest dimecres a la tarda a la Comissió d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament, igual que les ordenances fiscals. En cas que aquest primer pas sigui possible llavors hi ha marge per negociar-ne el contingut.

Et pot interessar  El PSC, espantat pel retorn de Puigdemont, li treu ferro assegurant que "la societat catalana ja ha superat les lògiques personalistes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut